IMPERIALGROUP
Keressen ingatlanaink között!
Kérjen árfigyelést!
Tekintse meg 3D-s ingatlanbejárásainkat!
Ingyenes hitelügyintézés!
Kösse meg nálunk lakásbiztosítását!
Rendelje meg nálunk energetikai tanúsítványát!
Bízzon meg minket eladó ingatlanjával!
Keresés mentés, értesítések változásokrólFelhasználónév: Jelszó: | regisztráció
 
Az Ytong Kész Ház programjával megérkezett a stresszmentes építkezés2022. június 10. (péntek) 06:05 - Az Ytong Kész Ház programjával megérkezett a stresszmentes építkezés

Mivel leendő családi házunk jó esetben évtizedeken át szolgál majd, elég sok dolgot kell figyelembe venni, mielőtt építkezésbe fognánk. A munkálatokat minden esetben alapos tervezési időszaknak kell megelőznie, nemcsak az alaprajz és a helyiségek elrendezése tekintetében, hanem az építkezéshez használt alapanyagok és a mesteremberek kiválasztásakor egyaránt. A megfelelő döntések meghozatalakor széleskörű szaktudásra van szükség, ám természetesen kevesen értünk a házépítéshez, így teherként és félve tekinthetünk az egész folyamatra. De az építkezésnek nem kell feltétlenül fejtöréssel járnia, szrencsére van már megoldás arra, hogy megkíméljük magunkat a házépítéssel járó gondoktól.

Az Ytong Kész Ház programját pont azért találták ki, hogy ne az építtetőnek kelljen kézben tartani az építkezés minden egyes lépését, rábízhassuk magunkat a szakemberek javaslataira a tervezéstől egészen a családi ház megépítéséig.

A Kész Ház program első lépéseként mintatervek alapján választhatunk az egyszintes házak alaprajzai közül. Mindez nem azt jelenti, hogy ne lenne lehetőség változtatni, az igényeinkre szabott egyedi elképzeléseket belecsempészni a tervbe. Ezt követően a kiválasztott mintatervet a szerződött Kész-Ház Partnerek az adott helyszínre adaptálják, - szükség esetén némileg áttervezik -, majd az árkalkuláció kidolgozásával és az építési idő meghatározásával segítik a megrendelő dolgát.

Ennek az építkezési módszernek az egyértelmű kényelmi szempontok mellett az a legnagyobb előnye, hogy az Ytong Lambda falazóelemek alkalmazásával egyrétegű, alacsony energiaigényű családi házak valósíthatók meg kiegészítő hőszigetelés nélkül. Az Ytong tégla kitűnő épületfizikai tulajdonságokkal bírnak. A 3D hőszigetelésből adódóan az egyrétegű falazószerkezetek páraszabályozásban, energiahatékonyságban és hőszigetelésben verhetetlenek. Ráadásul a márka termékpalettája nemrég innovatív vasalt fal-, tető- és födémpallókkal gazdagodott. A Ytong vasalt pallós építési rendszer elemeit a készülő házhoz igazítottan a gyárban méretre vágják, ami jelentősen lerövidíti a kivitelezés idejét, továbbá csökkenti a szükséges élőmunkaerő mennyiségét - daruval mozgatható elemek -, mely a hagyományos kiselemes építéshez képest csupán az 1/3-nyi, így kiváló minőségű épületek valósíthatók meg gyorsan és gazdaságosan. A nagy elemekből és a gépi beépítésből adódóan egy munkanap alatt akár 100 m² falfelület is megvalósítható. Ez hozzávetőlegesen egy családi ház egy teljes szintjének felel meg!

Az Ytong Kész Ház programjában és az innovatív vasalt pallós építési rendszerben bátran megbízhatunk, ha energiahatékony, kitűnő hőszigetelő képességű és környezettudatos családi házat szeretnénk építeni. További információért látogass el a https://epiteniakarok.hu/ weboldalra!

Twitter Share on Google+
Vissza
 
 

Gyorskeresés

Típus:
Megye:
Kerület:
Település:
Ár: -
Méret: - m2
8 találat
Részletes kereső