IMPERIALGROUP
Keressen ingatlanaink között!
Kérjen árfigyelést!
Tekintse meg 3D-s ingatlanbejárásainkat!
Ingyenes hitelügyintézés!
Kösse meg nálunk lakásbiztosítását!
Rendelje meg nálunk energetikai tanúsítványát!
Bízzon meg minket eladó ingatlanjával!
Keresés mentés, értesítések változásokrólFelhasználónév: Jelszó: | regisztráció
 

Bemutatkozás:

Cégünk tíz éves értékesítői, több éves ingatlanszakértői és ingatlanforgalmazói tapasztalattal a háta mögött 2009 januárjával nyitotta meg elsőként miskolci irodáját azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egy új generációt hozzon létre a minőségi ingatlanforgalmazás területén és hosszútávon meghatározó szereplőjévé váljon ennek a szolgáltatói piacnak.

 

Szolgáltatásunk:

A minőségi ingatlanforgalmazás számunkra egy olyan összehangolt, szabályozott értékesítői folyamatot jelent ahol az adott ügylet során a megbízástól az adásvételi szerződésig mind az eladó mind a vevő egy minőségi, biztonságos, hatékony, szakmailag felkészült, kényelmes és egyben diszkrét folyamat részese lehet úgy, hogy folyamatos kapcsolattartással információ átadással segítjük hozzá ügyfeleinket ahhoz, hogy ingatlanjaikat a megfelelő áron adják el és vásárolják meg szakértő kollégáink segítségével. Célunk továbbá az is, hogy az ingatlanpiacon komplex szolgáltatóként az ingatlan adásvételekhez szorosan kapcsolható, egyéb szolgáltatásokkal is ügyfeleink rendelkezésére álljunk, amivel mindenekelőtt időt és pénzt takaríthatnak meg.

Ingatlanközvetítés

Bármilyen típusú ingatlant eladni, vásárolni, kiadni vagy bérelni szándékozó ügyfeleink számára.

Ingatlan felvásárlás- Adósságrendezés

Ingatlanok felvásárlása Budapesten vagy megyeszékhelyeken.

Amennyiben ingatlanjának eladása bármilyen okból kifolyólag SÜRGŐSSÉ vált, vagy az ingatlan JOGILAG, PÉNZÜGYILEG rendezésre vár és ezen MEGOLDÁS felkeltette érdeklődését kérjük, hogy jelentkezzen elérhetőségeink valamelyikén.

Ingatlan értékbecslés

Az ingatlanvagyon-értékének meghatározása egy írásos, részletes szakértői vélemény keretén belül, Ingatlanvagyon-értékelő kollégáink segítségével.

Hitelügyintézés

Az IMPERIAL Group Kft. hitelügyintéző szolgáltatása a hitelt felvenni szándékozók számára díjmentes . Naprakész banki információkkal rendelkezünk, így a többhetes utánajárás helyett akár pár óra alatt ismertetjük Önnel a hitelfelvételi és biztosítási lehetőségeket, így segítve Önnek a legmegfelelőbb banki hitel kiválasztásában.

Nálunk 30 bank termékét találja meg egy helyen!

Energetikai tanúsítvány

Épületek energetikai tanúsítványának készítése rövid határidővel ingatlanok eladásához, bérbeadásához, pályázatokhoz.

Ingatlankezelés

Megbízóink számára a bérbe adásra váró ingatlant hosszú távra hasznosítjuk, majd a bérlőt folyamatosan kiszolgáljuk, felügyeljük, elszámoltatjuk, közben az ingatlant üzemeltetjük, miközben a tulajdonost folyamatosan tájékoztatjuk és felé a bérleti díjjal elszámolunk.

Biztosítás

Vagyonbiztosítási piac több szereplőjének ajánlatából az Ön számára optimális megoldást kiválasztva kötjük meg ingatlanja biztosítását biztonsága érdekében. Ingyenes szolgáltatás.

Hőtérkép készítés

Lakóépületek, irodaházak, üzem épületek és egyéb objektumok hőkamerás vizsgálata, hőveszteség-mérése.

Jogi tanácsadás

Irodánk szakértői igény esetén ingatlanjogi tanácsokkal látják el Önt a biztonságos eladás és vásárlás érdekében.

 

 
 

Gyorskeresés

Típus:
Megye:
Kerület:
Település:
Ár: -
Méret: - m2
11 találat
Részletes kereső